Subsidieadvies header

Subsidieadvies

Werken bij Moore MKW

(Young) professionals die zich bezighouden met subsidieadvies zijn continu bezig met vernieuwing en verandering. Het doel van subsidie is immers om innovatie aan te jagen en de introductie van nieuwe producten, processen en diensten te versnellen.

Door subsidies wordt innovatie en verduurzaming bedrijfseconomisch interessant en/of rendabel voor ondernemers. Als subsidieadviseur bij Moore MKW werk je bij uitstek met innovatieve ondernemers en branches die graag vooroplopen en die bereid zijn om te experimenteren en leren in de praktijk.

Subsidieadvies voor ondernemers

Moore MKW Subsidieadvies is een onderdeel van Moore MKW en adviseert ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en het grootbedrijf over interessante subsidieregelingen.

Zodra een ondernemer plannen heeft om te innoveren of te verduurzamen, weten onze subsidieadviseurs: hier liggen kansen. Een ondernemer die investeert in Research & Development kan dankzij fiscale regelingen flink wat belastingvoordeel behalen. En is er sprake van een verbouwing of nieuwbouw? Dan kunnen ondernemers met duurzame alternatieven tienduizenden euro’s en soms zelfs tonnen besparen.

Als subsidieadviseur ben jij de expert die precies weet welke regeling voor welke ondernemer interessant kan zijn.

Subsidieadvies Geert Daan 1

Ontwikkel jezelf bij Moore MKW

Als subsidieadviseur bij Moore MKW krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen in een organisatie die van alle markten thuis is. Als specialist op het gebied van subsidies werk je samen met accountants, fiscalisten, maar ook specialisten op het gebied van corporate finance en personeel en salaris.

Zo kun je de ondernemer op alle mogelijke manieren ondersteunen bij vragen en zelf doen waar jij het beste in bent: subsidieadvies geven, het aanvragen van subsidies en alles regelen wat er komt kijken bij subsidieverstrekking.

Subsidieadvies Erik Lennart Bert 1

Werken bij Moore MKW als subsidieadviseur

Werken bij Moore MKW als subsidieadviseur betekent werken bij een zakelijke, professionele en groeiende organisatie met 19 vestigingen. Met ruim 1000 collega’s adviseren we klanten in iedere ondernemingsfase waarin ze zich bevinden.

Kennis, kwaliteit en een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. Net als jouw ontwikkeling. We hebben volop vaktechnische en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden, maar ook speciale ontwikkelprogramma’s zoals een Young professional programma en een Management development programma.

Waar we ook samen aan werken is een goede balans tussen werk en privé en vitaliteit is daarbij één van onze speerpunten.

Regelmatig vacatures voor subsidieadviseurs

Bij Moore MKW hebben we regelmatig vacatures voor subsidieadviseurs. Niet alleen voor subsidieadviseurs met de nodige jaren ervaringen, ook voor startende subsidieadviseurs.

Er is steeds meer behoefte aan subsidieadvies van specialisten die niet alleen kennis hebben van subsidies en financiën en de taal spreken van de subsidieverstrekker, maar ook de technische achtergronden kennen van innovatie en verduurzaming. Want juist het spreken van de juiste taal is welkom in een functie als subsidieadviseur.

Werkzaamheden van een subsidieadviseur

Als subsidieadviseur bij Moore MKW ga je je bezighouden met verschillende werkzaamheden, zoals:

  • Je signaleert subsidiekansen en geeft advies aan klanten over passende subsidieregelingen waarmee ondernemers geld kunnen besparen of nieuwe investeringskansen krijgen.

  • Je spreekt potentiële en bestaande klanten en doet een eerste intake om in te schatten welke subsidieregelingen er mogelijk interessant zijn.

  • Je ondersteunt bij het schrijven van subsidieaanvragen en onderhoudt contact met subsidieverstrekkers.

  • Je bewaakt subsidietermijnen, maar schrijft ook rapportages voor de klant en kan helpen bij het ontzorgen van alles wat komt kijken bij het aanvragen en ontvangen van een subsidie.

Welke opleiding heb je nodig om subsidieadviseur te worden?

In onze vacatures voor subsidieadviseurs vragen we vaak om een opleiding op hbo- of wo-niveau. Bijvoorbeeld een afgeronde opleiding (Technische) Bedrijfskunde of Bestuurskunde.

Maar je kunt ook heel geschikt zijn als subsidieadviseur met een andere relevante (technische of IT-gerelateerde) opleiding. Om subsidieadviseur te zijn bij Moore MKW vinden we het in ieder geval heel belangrijk dat je, naast kennis over subsidies, iemand bent die sociaal vaardig en enthousiast is en een goede gesprekspartner kan zijn voor onze klanten.

Welke functies zijn er allemaal binnen subsidieadvies?

Binnen subsidieadvies tref je verschillende functies aan en zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen in het vakgebied. Denk aan de volgende functies:

  • subsidieadviseur duurzaamheid
  • subsidieadviseur HR
  • subsidieadviseur innovatie

Vragen over werken bij Moore MKW?

Contact

Vind een recruiter bij jou in de buurt

Jette Siemerink
Jette Siemerink

Recruiter

+31 (0)53 3034 334

Jeanine Riel 1
Jeanine Riel

Recruiter

+31 (0)88 2021 863