Het Young professional programma van Moore MKW

Als starter op de arbeidsmarkt begin je bij ons niet zomaar aan een baan. Je begint aan je persoonlijke ontwikkelreis. En daar hebben we bij Moore MKW een heel bijzonder traject voor: het Young professional programma. Met jouw eigen jaargang start je als nieuwe collega met een bijzonder traject van drie jaar waarin je jezelf, je collega’s en de organisatie goed leert kennen.
Moore MKW Academy programmas Young professional programma

Wat houdt het Young professional programma in?

Ons Young professional programma is voor collega’s bij Moore MKW die geen of beperkt werkervaring hebben. In dit traject van drie jaar ga je samen met collega's bezig met je eigen ontwikkeling. We vinden het belangrijk om te investeren in jouw ontwikkeling.

Onze visie is dat we als Moore MKW alleen kunnen groeien als jij als collega kunt groeien. In het Young professional programma krijg je daarom verschillende trainingen aangeboden, zowel vaktechnisch als voor persoonlijke ontwikkeling. Maar er zijn ook inspirerende workshops en lezingen van interne en externe sprekers. Natuurlijk is er ook volop ruimte om te netwerken en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Vragen en thema’s die centraal staan

  • Persoonlijk leiderschap: wie ben je als professional en wie wil je zijn? En hoe kun je doelen realiseren door je eigen kwaliteiten en talenten volledig te gebruiken?

  • Professionele ontwikkeling: onder het motto ‘samen leren, samen werken, samen groeien’ zoek je tijdens het traject heel nadrukkelijk de verbinding met de collega’s in jouw jaargang zodat je je netwerk verbreedt en samen nieuwe kennis en inzichten kunt uitwisselen.

  • Klantgericht werken: hoe werk je optimaal samen met de klant? Tijdens het traject verdiep je je kennis en vaardigheden ten aanzien van klantgericht werken. Hoe zorg je voor vertrouwen bij de klant, hoe ga je om met weerstand en lastige vragen? Welke rol heb je, hoe adviseer je je klant het beste en hoe signaleer je kansen? Samenwerken in de organisatie: Moore MKW is een multidisciplinaire organisatie waarin diverse expertises aanwezig zijn. Hoe maak je daar goed gebruik van en hoe werk je samen over de grenzen van je eigen kantoor en eigen discipline?

“Ik vind het leuk dat je bij Moore MKW veel verschillende mensen ontmoet. Kennis wordt gedeeld met directe collega’s, maar ook met andere kantoren via De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Daarnaast biedt Moore MKW een YP-programma aan voor starters om ervaringen te delen en soft-skills te ontwikkelen. Deze variatie in groepssamenstelling prikkelt mij om te blijven leren.”
Sanne Lenstra

mr. Sanne Lenstra
Junior belastingadviseur

“Tijdens de bijeenkomsten van het Young professionals programma krijgen we handige tips en tricks om toe te passen in de praktijk. Hierdoor kan ik mezelf sneller ontwikkelen. Daarnaast is het een leuke manier om collega’s van andere kantoren te leren kennen.”
Joost Boerrigter

Joost Boerrigter
Assistent accountant audit

Jouw persoonlijke ontwikkelreis

Tijdens het Young professional programma van Moore MKW leer je niet alleen jezelf goed kennen, je leert ook hoe Moore MKW ‘werkt’. Je trekt drie jaar lang op met collega’s uit jouw jaargang en ontwikkelt jezelf als mens en professional tijdens deze persoonlijke ontwikkelreis.

Hierdoor leer je niet alleen jezelf maar ook elkaar echt goed kennen en kun je elkaar eenvoudig vinden binnen de organisatie. Na drie jaar ken je niet alleen de organisatie en de mensen die er werken heel goed, maar weet je zelf ook beter in welke richting jij je verder wilt ontwikkelen. Je kent je sterke kanten en je weet waar je nog aan kunt werken om te blijven groeien.

Werken bij Moore MKW

Wil jij ook zo’n persoonlijke ontwikkelreis maken? We hebben bij Moore MKW altijd plek voor young professionals met ambitie en talent.

Wil je meer weten over het werken bij Moore MKW als young professional, bekijk dan onze young professionals-pagina of neem contact op met één van onze hr-adviseurs. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden binnen Moore MKW.

Bekijk onze young professionals pagina

Vragen over werken bij Moore MKW?

Jette Siemerink
Jette Siemerink

Recruiter

+31 (0)53 3034 334

Genevieve van der Graaf
Geneviève van der Graaf

Recruiter

+31 (0)88 2021 363