Remi: “Je bent regisseur van je eigen carrière”

Remi Begari is 2 jaar werkzaam bij Moore MKW. Als belastingadviseur is hij samen met zijn collega’s het aanspreekpunt voor vragen over loonheffingen. Naast zijn functie leert hij veel van collega`s binnen het vak. Remi vertelt in een interview hoe hij continu in ontwikkeling blijft binnen Moore MKW.

Remi Begari Belastingadvies loonheffingen

Senioren als mentoren

Remi vertelt dat ongeacht je ervaring, het altijd belangrijk is om vragen te kunnen stellen: “Senioren krijgen ruimte om mee te kijken met teamleden die minder ervaring hebben.

Ik ben dan wel het aanspreekpunt voor collega’s als het gaat over loonheffingen, maar ook ik vind het prettig om binnen mijn team sparringpartners te hebben. De senioren in de organisatie kun je dus zien als een soort van mentoren. Zo heeft ieder team senioren die de minder ervaren teamleden weer opleiden.”

Meer zelfvertrouwen door goede begeleiding

“Ik zit structureel met mijn collega Gerard om bij te praten”, vertelt Remi. “We sparren veel en hij geeft feedback op mijn adviezen. In de feedback worden naast de positieve punten, ook de aandachtspunten besproken.

Door de begeleiding die ik krijg van een fiscalist die al jaren in het vak zit, weet ik beter hoe ik situaties moet aanvliegen. Dit resulteert indirect in meer zelfvertrouwen.”

Remi Begari Belastingadvies Loonheffingen 1

Gelukkig in een veilige werkomgeving

Remi vertelt dat één van de pijlers van Moore MKW persoonlijk geluk is: “De organisatie vindt het belangrijk dat je gelukkig bent in een veilige werkomgeving. Je bent regisseur van je eigen carrière en je krijgt de mogelijkheid om je ambitie achterna te jagen.

Zo is er altijd ruimte om kenbaar te maken wat jij leuk vindt en wat niet. En krijg jij ook écht de ruimte om te doen wat jou energie geeft. Zo ga ik met HR mee naar hogescholen om studenten te enthousiasmeren voor het vak en natuurlijk voor werken bij Moore MKW. Daardoor heb ik veel afwisseling en dat maakt het werk voor mij extra leuk.”

Ruimte en tijd om te leren begrijpen

“Er is veel mogelijk bij Moore MKW”, vertelt Remi. “Jonge collega’s worden bij de hand genomen en je krijgt de ruimte en tijd om zaken te leren begrijpen. Zo zijn er binnen de organisatie verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen. Denk aan programma's voor de ontwikkeling van vaktechnische kennis, maar ook voor je soft skills. Je kan dus zelf bepalen waarin jij je wilt ontwikkelen. Geef vooral aan wat jij leuk vindt en neem de juiste mensen hierin mee.”

Jouw interesse gewekt?

Heeft het verhaal van Remi jouw interesse gewekt voor het werken bij Moore MKW? Bekijk snel onze vacatures en zie of er een geschikte vacature voor jou tussen zit.

Bekijk vacatures

Neem contact op

Contact

Remi Begari
Remi Begari

Belastingadviseur

+31 (0)314 374 848

Deel dit artikel