Werken bij header 7

Omdat geluk telt

Wij vinden geluk in teamwork & plezier, balans, persoonlijke ontwikkeling én sociale impact. Wij houden van mensen die durven te falen en daarvan leren. Van mensen die hard werken én van betekenis willen zijn voor anderen. Wij geloven dat zij het verschil maken. Kom je erbij? Wij ontmoeten je graag!

Teamwork & plezier

Bij Moore MKW werken wij samen en maken we mét elkaar het verschil. De deuren staan open, we hebben contact met elkaar. Over werk, minder serieuze of juist persoonlijke dingen. We vertrouwen elkaar en nemen onze verantwoordelijkheid, doen wat we beloven. Dat maakt ons betrouwbaar; onderling én – vanzelfsprekend – naar klanten toe. Persoonlijke verbinding draagt bij aan ons werkplezier en de onderlinge nauwe samenwerking met de teams en onze klanten zorgt ervoor dat ons werk van topkwaliteit is. En als we een succes hebben behaald? Dan vieren we dat! Is iets niet gelukt, dan delen we dat ook. Kijkend naar wat beter kan en trots op wat wél goed is gegaan. Plezier halen we uit ogenschijnlijk kleine dingen als gezamenlijke lunches met je team of vestiging, elkaar aanmoedigen bij een sportevent en gave teambuildingsactiviteiten. Dat werkt echt! Sluit jij je binnenkort ook bij ons aan? We kijken naar je uit.

Een klapper van een event was het Fusiefeest in november 2023. Met bijna 900 collega’s vierden we dat Moore MTH, KroeseWevers en UNP vanaf 2024 als één Moore MKW zouden verdergaan. Het dak ging eraf. Onvergetelijk! Check de beelden hieronder.

LF48216

Balans

Soms kun je het gevoel krijgen dat er op je werk en thuis veel van je wordt gevraagd. Misschien iets té veel. Om dat te voorkomen of zoveel mogelijk in te perken, vinden we bij Moore MKW een gezonde werk-privébalans erg belangrijk. Het enerzijds bewaken van je balans en anderzijds jezelf kunnen blijven, waarbij je je eigen grenzen en die van collega’s respecteert, staat hoog in ons vaandel. Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden getuigen daarvan. Wil je bijvoorbeeld je kinderen eerst naar school brengen of sporten en wat later beginnen, dan werk je in overleg met je leidinggevende ’s middags gewoon een stukje langer door. Geen probleem. Om ook thuis goed te kunnen werken, krijg je een budget om een ergonomische werkplek in te richten. En omdat een gezond lichaam bijdraagt aan een optimale werk-privébalans, kun je gebruikmaken van onze Sportwebshop. Bij Moore MKW is jouw welzijn prioriteit!

Onlangs kregen onze klanten en collega’s de kans om de in januari succesvol afgeronde fusie van Moore MKW op grote hoogte mee te vieren door deel te nemen aan een gewonnen ballonvaart. In mei stegen maar liefst 72 blije klanten en collega’s op voor een adembenemende en onvergetelijke ervaring.

Ballonvaart You Tube

Persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn ervan overtuigd dat algehele groei fundamenteel is voor je geluksgevoel. Zowel persoonlijk als professioneel. Daarom doet Moore MKW er alles aan om ook jóu het beste uit jezelf te laten halen en je optimaal te ontwikkelen. Zonder je in het diepe te gooien, dagen wij je uit. Met de Moore MKW Academy hebben wij een arsenaal aan opleidingen en trainingen waarmee jij je kennis verdiept, nieuwe vaardigheden verwerft en je horizon verbreedt. Bij Moore MKW zet je niet alleen stappen in je carrière, maar investeren wij concreet in jouw persoonlijke groei en geluk!

Persoonlijke ontwikkeling begint bij jezelf, je baan en je inzet, maar gaat verder bij de Moore MKW Academy. Benieuwd wat de Academy inhoudt en voor je kan betekenen?

Bekijk de Moore MKW Academy
Visuals werken bij 02

Sociale impact

Werkelijk geluk komt niet alleen voort uit persoonlijk en professioneel succes. Het maken van positieve impact op onze naasten en de samenleving geeft uiteindelijk misschien wel de meeste voldoening. Het is fijn om oog voor anderen te hebben. Het zorgt voor dat stukje zingeving dat bijdraagt aan ons eigen geluksgevoel. Bij Moore MKW mag je ‘jij’ zijn. Logisch, zou je zeggen, maar we noemen het toch even. Dán kom je namelijk het meest tot je recht en kun je er ook voor anderen zijn. Met onze 19 vestigingen investeren wij in onze (regionale) samenleving, bijvoorbeeld door het sponsoren van sportclubs en activiteiten voor goede doelen. Daardoor versterken wij niet alleen het geluk van onze samenleving, maar ook het geluksgevoel van onze medewerkers. En dat doen wij ook graag voor jou!