Fiscaal header

Belastingadvies

Werken bij Moore MKW

Belastingadvies is een werkveld waarin onze fiscale specialisten echt het verschil kunnen maken voor ondernemers. De wet- en regelgeving rondom belastingen voor ondernemers is namelijk complex en verandert voortdurend. 

Juist dat maakt het fiscale vakgebied interessant en ook lonend. Want door op de juiste manier de belastingregels toe te passen, kunnen onze belastingadviseurs fiscaal voordeel behalen voor bedrijven en ondernemers. Hiermee kunnen ondernemers veel geld besparen en verrassingen achteraf voorkomen. 

Onze belastingadviseurs adviseren klanten vanuit de 19 vestigingen van Moore MKW verdeeld over Nederland.

Belastingadvies bij Moore MKW

Als belastingadviseur bij Moore MKW zijn er volop kansen om de verschillende facetten van het vakgebied te ontdekken. Want fiscaal advies geven we op verschillende terreinen. We zorgen dat alles netjes geregeld is van vennootschapsbelasting tot overdrachtsbelasting.

Maar we hebben ook onze German Desk, waar fiscalisten zich buigen over het werken en ondernemen over de grens, maar we hebben ook fiscaal specialisten in dienst op het gebied van loonheffingen, estate planning of financiële planning.

Daarnaast is Moore MKW internationaal actief, dus ook internationale fiscale vraagstukken komen regelmatig voorbij.

Belastingadvies Marnix Sanne Lizeth 3

Werken als belastingadviseur

Moore MKW is een werkgever waar je als belastingadviseur alle kanten op kunt. In de praktijk werk je als fiscalist veel met de verschillende disciplines samen, zo leer je veel van je collega’s over verschillende vakgebieden en blijf je je altijd ontwikkelen.

Naast fiscalisten werk je samen met accountants, subsidieadviseurs, onze specialisten op het gebied van corporate finance en personeel en salaris. Je geeft op die terreinen jouw fiscaal advies, zodat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn bij het behalen van optimale bedrijfsresultaten.

Werken bij Moore MKW als belastingadviseur

Bij Moore MKW werken als fiscalist of belastingadviseur betekent werken bij een zakelijke, professionele en groeiende organisatie met 19 vestigingen verdeeld over Nederland.

Met 1000 collega’s adviseer je klanten in iedere ondernemingsfase waarin ze zich bevinden. Kennis, kwaliteit en een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. We hebben volop vaktechnische en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden, maar ook speciale ontwikkelprogramma’s zoals een Young professional programma en een Management development programma.

Waar we ook samen aan werken is een goede balans tussen werk en privé, want er is meer in het leven dan werken. Vitaliteit is daarbij één van onze speerpunten.

Regelmatig vacatures voor belastingadviseurs

We hebben regelmatig vacatures voor fiscaal adviseurs, fiscaal medewerkers of fiscalisten. Bij Moore MKW vind je die vacatures vaak onder de naam belastingadviseur btw, loonheffingen of internationaal.

We bieden belastingadvies aan op de verschillende vestigingen van Moore MKW. Als belastingadviseur hebben we werk voor young professionals die net beginnen aan hun loopbaan als belastingadviseur of aangifteadviseur, maar ook voor voor professionals die elders werken als fiscalist en en toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Ook voor studenten die nu nog studeren en op zoek zijn naar een bijbaan, stageplek of afstudeerplek bieden we mogelijkheden.

Werkzaamheden van een belastingadviseur

Afhankelijk van je functie en ervaring ga je je als belastingadviseur bezighouden met verschillende werkzaamheden, zoals:

  • Als aangifteadviseur ga je aan de slag met het voorbereiden van aangiften venootschapsbelasting en inkomstenbelasting.

  • Ben je een startende belastingadviseur, dan werk je mee aan het voorbereiden van belastingadviezen aan onze nationale en internationale klanten.

  • Je onderzoekt jaarrekeningen op fiscale adviespunten en draagt fiscale oplossingen voor de gegeven situatie.

  • Je hebt contact en overleg met de Belastingdienst in het kader van vooroverleg en fiscale procedures.

Welke opleiding heb je nodig om belastingadviseur te worden?

In onze vacatures voor startende belastingadviseurs vragen we vaak om young professionals die pas zijn afgestudeerd aan een hbo-opleiding of wo-opleiding en de ambitie hebben om zich verder te ontwikkelen in het fiscale vakgebied binnen onze organisatie.

We bieden als Moore MKW de kans om opleidingen en training ‘on the job’ te volgen om door te groeien als belastingadviseur of fiscalist.

Belastingadvies Martien 2

Vragen over werken bij Moore MKW?

Lisanne Pilk 1
Lisanne Pilk

Corporate recruiter

+31 (0)5 03 05 90 41

Genevieve van der Graaf
Geneviève van der Graaf

Recruiter

+31 (0)88 2021 363