Personeel en salaris header

Personeels- en salarisadvies

Werken bij Moore MKW

Personeels- en salarisadvies is een boeiend en veelzijdig vakgebied. Van het verzorgen van de personeels- en salarisadministratie tot pensioenadvies. Maar ook HR-vraagstukken op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. En wat te denken van specialistische kennis over loonheffingen of arbeidsrecht. 

Bij Moore MKW hebben we alles in huis om werkgevers te adviseren over personeel en salaris, als bijvoorbeeld adviseur arbeidsrecht, salarisadviseur of adviseur hr.

Werken voor werkgevers

Het werkgeverschap brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee. Het personeel moet tijdig salaris ontvangen en als er vragen zijn rondom ziekte, pensioen, arbeidsvoorwaarden, cao’s of loonheffingen is het voor werkgevers fijn om een gesprekspartner te hebben met verstand van zaken.

Bij personeels- en salarisadvies hebben we het antwoord op alle vragen rondom personele aangelegenheden.

Soms nemen we werkgevers al het werk uit handen, door bijvoorbeeld de gehele loonadministratie te verzorgen met onze salarisadviseurs en salarisadministrateurs. Soms geven we advies: over de inzet van coaching voor werknemers, het ontwikkelen van een salaris- of functiehuis of arbeidsrechtelijke kwesties.

Jesse Personeels en salarisadvies 1 vierkant

Werken als adviseur binnen personeels- en salarisadvies

Bij Moore MKW werken personeelsadviseurs, salarisadviseurs, hr-adviseurs, hr-managers, arbeidsrecht- en loonheffing specialisten. Eigenlijk alle disciplines binnen het werkgebied personeel en organisatie (P&O) en salarissen.

Dat maakt het werken bij Moore MKW veelzijdig en interessant. Want op welk vlak van personeel en organisatie je ook actief bent, je werkt altijd nauw samen met de verschillende disciplines binnen Moore MKW.

Dat is leuk, leerzaam en biedt ook veel kansen en mogelijkheden om door te groeien of je te specialiseren op het gebied van personeel of salaris.

Romee Personeels- en Salarisadvies

Maak kennis met collega's

Werken bij Moore MKW als salarisadviseur, personeelsadviseur of hr-adviseur

Bij Moore MKW werken als adviseur binnen personeels- en salarisadvies betekent werken bij een zakelijke, professionele en groeiende organisatie met 19 vestigingen. Met 1000 collega’s adviseer je klanten in iedere ondernemingsfase waarin ze zich bevinden.

Kennis, kwaliteit en een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. We hebben volop vaktechnische en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden, maar ook speciale ontwikkelprogramma’s zoals een Young professional programma en een Management development programma.

Waar we ook samen aan werken is een goede balans tussen werk en privé, want er is meer in het leven dan werken. Vitaliteit is daarbij één van onze speerpunten.

Regelmatig vacatures voor personeels- en salarisadvies

We hebben regelmatig vacatures voor personeelsadviseurs, salarisadviseurs of hr-adviseurs binnen Moore MKW. De vacatures zijn op verschillende niveaus: zo hebben we werk voor young professionals die net beginnen aan hun loopbaan als salarisadviseur of salarisadministrateur.

Maar ook voor professionals die elders werken als bijvoorbeeld adviseur personeel en organisatie, hr-consultant of hr-manager en toe zijn aan de volgende stap in hun loopbaan.

Ook voor studenten die nu nog studeren en op zoek zijn naar een bijbaan, stageplek of afstudeerplek bieden we verschillende mogelijkheden aan.

Welke functies zijn er allemaal binnen personeels- en salarisadvies?

Binnen personeels- en salarisadvies tref je verschillende functies aan en zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen in het vakgebied. Denk aan de volgende functies:

  • salarisadministrateur
  • salarisadviseur
  • adviseur personeel en salaris
  • adviseur cao en pensioen

  • adviseur HR

  • adviseur casemanagement

  • adviseur arbeidsrecht

Welke opleiding heb je nodig om personeels- of salarisadviseur te worden?

Om als young professional bij ons te komen werken, ben je pas afgestudeerd aan een hbo-opleiding of wo-opleiding en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen in het vakgebied HRM of personeels- en salarisadvies.

Wil je je ontwikkelen en doorgroeien dan bieden we je als Moore MKW de kans om opleidingen en trainingen ‘on the job’ te volgen om door te groeien als personeelsadviseur, salarisadviseur of hr-adviseur.

Vragen over werken bij Moore MKW?

Jette Siemerink
Jette Siemerink

Recruiter

+31 (0)53 3034 334

Genevieve van der Graaf
Geneviève van der Graaf

Recruiter

+31 (0)88 2021 363