Header academy

De Moore MKW Academy

Wat zou jij als professional graag willen doen, leren of ontwikkelen? Wil je nog verder studeren en een titel behalen of heb je iets anders nodig om te groeien en je ambities waar te maken? De Moore MKW Academy is er om jou daarbij te helpen. Hier vind je alles op het gebied van leren en ontwikkelen.

Jouw ontwikkeling voorop

Jouw ontwikkeling als persoon en als professional staat bij ons voorop. Onze visie is dat wij als Moore MKW alleen kunnen groeien als jij als medewerker kunt groeien.

Hoe je dat vormgeeft? Dat bepaal jij helemaal zelf. Wij vinden persoonlijk leiderschap namelijk erg belangrijk. Daarom bepaal jij je eigen weg als het gaat om jouw ontwikkeling.

Je gaat ontdekken wie je bent, welke talenten je hebt, wat je wilt bereiken en hoe je daar wilt komen. Dit begint met zelfinzicht.

Om je hierbij te helpen, bieden wij een aantal ontwikkelassessments aan waarmee je inzicht krijgt in jouw persoonlijkheid, talenten en ontwikkelpotentieel.

Onze visie op groei en ontwikkeling

Bij Moore MKW geloven we dat leren vooral gebeurt tijdens het werken. We vinden het belangrijk om het duurzame leer- en verandervermogen van onze medewerkers te ontwikkelen.

Door een persoonlijk plan op te stellen helpen wij jou bij het organiseren van het leren. Onze Academy vormt de paraplu waaronder alles rondom leren en ontwikkelen samenkomt.

De Moore MKW Academy

De Academy is als volgt opgebouwd.

Academy visual website

Bepaal zelf je eigen weg

Doorgroeien, je praktijkstage lopen, ontwikkelingstrajecten volgen: bij Moore MKW kan het allemaal! We bekijken wat bij jouw persoonlijke en professionele groei past en op basis daarvan bepaal jij je eigen weg. Tevens heb je een half jaar na je indiensttreding bij Moore MKW een loopbaangesprek met onze HRD-adviseur waarin je ontwikkeling wordt besproken.

Je AA- of RA-titel behalen in de accountancy

Als je studeert voor je RA- of AA-titel ben je verplicht om een driejarige praktijkstage te volgen. Deze stage kun je bij Moore MKW afleggen. Je bent gewoon in dienst bij Moore MKW en krijgt persoonlijke begeleiding van je mentor gedurende de praktijkopleiding. Voor de praktijkstage kan je je aanmelden via het stagebureau van SRA of NBA.

Onze programma's

Young Professional programma
Dit programma is er voor starters met minder dan 3 jaar werkervaring. Je gaat aan de slag met thema’s als persoonlijke effectiviteit, communicatie en samenwerking, klantgerichtheid en je leert elkaar en de organisatie beter kennen.

Professional Development programma
Dit programma is speciaal ontwikkeld voor professionals met meer dan 3 jaar werkervaring. Je werkt aan vaardigheden zoals: adviseren, coachen, presenteren, gesprekken voeren, maar ook leer je hoe je zorgt voor een goede werk-privé balans.

Management Development programma
Het Management Development programma is een jaarprogramma waar alle aankomende managers aan deelnemen. Je gaat aan de slag met de persoonlijke invulling van jouw rol als leider binnen jouw team en binnen Moore MKW.

Nelleke en Judith Personeel Salarisadvies

Ontwikkelprogramma's en vaktechnische opleidingen

Naast de mogelijkheid om je RA-, AA-, NOB-, RPP-, of RSA-titel te behalen bij Moore MKW bieden we ook specifieke ontwikkelingstrajecten zoals een young professional programma, professional development programma en management development programma. Zo vinden jaarlijks Courses plaats. Tijdens deze dagen worden meerdere vaktechnische cursussen gegeven en kun je deelnemen aan workshops.

Beroepsopleidingen

Om de vaktechnische kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden, moedigen wij je aan om middels een studie je titel of beroepscertificaat te halen (zoals: RA, AA, NOB, RPP, RSA, RB). Voor het volgen van een studie bieden wij een aantrekkelijke studiekostenregeling.

Vaktechnische programma’s

Voor professionals op junior, medior en senior niveau zijn er cursussen en workshops waarmee je je vaktechnische kennis up-to-date kunt houden, bijvoorbeeld de meerdaagse cursussen die jaarlijks worden georganiseerd. Ben je PE-plichtig dan kun je met behulp van deze cursussen grotendeels voldoen aan je PE plicht.

Naast fysiek, ook online

Naast de fysieke trainingen, kun je ook gebruikmaken van ons online leeraanbod.

Voor online trainingen en inspiratie op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatieve en commerciële vaardigheden, leiderschap en positieve psychologie kun je onbeperkt gebruikmaken van GoodHabitz.

Voor online trainingen op vaktechnisch gebied bieden wij je toegang tot de PE-Academy.

Accountancy

Meer weten? Neem contact op

Contact

Monique Rops-Gerritsen
Monique Rops-Gerritsen

Senior HR-adviseur opleidingen

+31 (0)53 8504 976