Het Professional development programma van Moore MKW

Als professional bij Moore MKW blijf jij jezelf ontwikkelen. Omdat je zelf groeit en verandert door je toenemende expertise en ervaring. Maar ook omdat je rol binnen jouw functie verandert. Je krijgt meer verantwoordelijkheden en andere vraagstukken op je bordje. Dat vraagt om andere vaardigheden. Het Professional development programma biedt verschillende mogelijkheden om je daarin te ondersteunen, zodat je kunt blijven groeien als mens en professional.
Moore MKW Academy programmas Professional programma

Persoonlijk leiderschap in een veranderende rol

Ons Professional development programma is voor collega’s bij Moore MKW die al enige werkervaring hebben. In het Professional development programma ligt het accent op de fase waarin je doorgroeit in je functie naar de rol van trusted advisor voor je klanten. De fase waarin je zelf de mentor of coach wordt voor jongere collega’s en als manager werk gaat delegeren en aansturen.

Veel professionals krijgen in hun veranderende rol te maken met vragen zoals: wat is de beste manier om dingen voor elkaar te krijgen, hoe kun je jezelf met zelfvertrouwen presenteren bij je klant en wat is er nodig om goed te adviseren? Maar ook hoe je gesprekken met je teamleden voert om te komen tot én goede resultaten én een fijne werksfeer.

Centrale vragen en thema's

  • Persoonlijk leiderschap: wat zijn je talenten en wat is je potentieel? Hoe kun je dat talent zo goed mogelijk inzetten om je potentieel verder te ontwikkelen en wat heb je daarvoor nodig?

  • De veranderende rol binnen jouw functie: welke nieuwe skills heb je nodig om in je huidige functie door te groeien naar de rol van trusted advisor, opdrachtmanager en mentor of coach?

  • Praktische managementvaardigheden: van het delegeren van werk, het aansturen van opdrachten tot het voeren van ontwikkelgesprekken en evaluatiegesprekken met teamleden. Welke managementvaardigheden moet je bezitten?

  • Persoonlijke kracht: je werk kan veel van je vragen, juist dan is het belangrijk om te zorgen dat je als mens en professional goed in je vel zit. In het Professional development programma besteden we daarom volop aandacht aan de balans tussen werk en privé, het omgaan met stress, bouwen aan je zelfvertrouwen en is er ruimte voor individuele coaching.

Tijd en ruimte voor de ontwikkeling van jezelf en jouw collega’s

Ieder jaar kun je je voor het Professional development programma inschrijven voor trainingen naar keuze in overleg met je leidinggevende. Ook kun je een talenten analyse laten uitvoeren om inzicht te krijgen in waar je talenten liggen en wat jou drijft als professional.

Binnen ons Professional development programma bieden we ook een aantal trainingen aan op een externe locatie met een overnachting. Dat biedt niet alleen ruimte voor je eigen ontwikkeling, maar ook voor kennismaking met andere collega’s en andere disciplines van Moore MKW. Een leuke manier om je interne netwerk te vergroten en kennis en ervaringen uit te wisselen met andere professionals.

Werken bij Moore MKW

Wil jij je ook als professional blijven ontwikkelen? We hebben bij Moore MKW altijd plek voor professionals met ambitie en talent. Wil je meer weten over het werken bij Moore MKW als professional, bekijk dan onze pagina voor professionals of neem contact met ons op.

Bekijk onze professionals-pagina

Vragen over werken bij Moore MKW?

Contact

Genevieve van der Graaf
Geneviève van der Graaf

Recruiter

+31 (0)88 2021 363

Lisanne Pilk 1
Lisanne Pilk

Corporate recruiter

+31 (0)5 03 05 90 41