Werken bij header 3

Vakgebieden

Werken bij Moore MKW

Bij Moore MKW werk je in een professionele en groeiende organisatie met een unieke mix van mensen en expertises. Je werkt samen met collega’s uit verschillende disciplines, hierdoor leer je veel van je collega’s en leren zij veel van jou. Onze ruim 1000 collega’s werken op 19 vestigingen in de volgende vakgebieden: accountancy, audit, belastingadvies, corporate finance, subsidieadvies en personeels- en salarisadvies.

Audit

De lat ligt hoog op onze afdeling Audit. De controlewerkzaamheden die we doen voor onze regionale, nationale en internationale klanten moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Het ambitieniveau om te innoveren ligt in de controlepraktijk ook hoog. De rol die IT daarin speelt, is cruciaal.

Daarom investeren we in de nieuwste technologie, maar vooral in mensen die met ons mee willen groeien. Die willen vernieuwen en zichzelf en de controlepraktijk van Moore MKW verder willen ontwikkelen. Heb jij ook deze ambitie? Op onze Audit-afdelingen is regelmatig plek voor nieuwe collega’s.

Lees meer
Laurie Audit 2

Accountancy

Natuurlijk zijn we goed in het samenstellen van de jaarrekening. Maar waar we vooral goed in zijn is luisteren, meedenken, vooruitkijken en sparren over alles wat er op het pad komt van een ondernemer. We staan dichtbij de ondernemer en we zijn bereikbaar en beschikbaar voor iedere vraag die leeft.

Tegelijkertijd zijn we de expert die proactief adviseert over alles wat bijdraagt aan zakelijk en financieel succes. De rol die digitalisering en automatisering daarbij spelen, wordt steeds groter. Daarom is IT-dienstverlening in de accountancy één van de speerpunten bij Moore MKW. Is dit ook waar jij enthousiast van wordt? We zoeken regelmatig nieuwe collega’s op onze vestigingen. Bekijk hier onze vacatures.

Lees meer
Luuk - Accountancy

Belastingadvies

Van loonbelasting, estate planning tot internationale heffingen: geen fiscaal vraagstuk is ons te ingewikkeld. Dat is het voordeel van werken in teams met belastingadviseurs en fiscale specialisten die elkaar feilloos weten te vinden.

Prettig voor de ondernemers die dankzij de expertise van Moore MKW optimaal profiteren van alle fiscale voordelen, maar ook voor onze collega’s is het een voordeel om alle kennis en expertise in huis te hebben. Je leert iedere dag van elkaar en werkt nauw samen aan interessante vraagstukken. En als internationaal partner hebben onze fiscalisten ook regelmatig met interessante internationale vraagstukken van doen. Ook iets voor jou? Houd dan onze vacatures in de gaten!

Lees meer
Belastingadvies Sanne Martien 1

Corporate Finance

Bij Moore MKW Corporate Finance werken ervaren specialisten die én verstand hebben van de cijfers én oog hebben voor de ondernemer. Want de zakelijke transacties waar we bij Corporate Finance mee te maken krijgen, gaan over veel meer dan geld.

Het wel en wee van hun bedrijf gaat veel ondernemers aan het hart. Daarom is het fijn om een kundige zakenpartner te hebben die de moeilijke gesprekken en soms emotionele onderhandelingen voert en zorgt dat zakelijk alles goed geregeld is.

Steeds meer ondernemers weten ons te vinden, daarom zijn we regelmatig op zoek naar Corporate Finance-specialisten om onze teams te versterken.

Lees meer
Mats Corporate finance

Subsidieadvies

Onze subsidieadviseurs zien altijd en overal kansen. Een ondernemer die plannen heeft om nieuwe producten te ontwikkelen? Bestaande processen te verbeteren? Of duurzamer wil werken? Stuk voor stuk subsidiekansen. Zeker in het mkb, waar onze subsidieadviseurs voornamelijk actief zijn, zijn deze kansen er volop. En we doen er alles aan om die kansen te grijpen.

Onze subsidieadviseurs spreken de taal van de techneut, de visionair, de financiële man én van de subsidieverstrekker. En omdat de subsidieadviestak onderdeel is van Moore MKW, zijn we ook thuis in fiscale voordelen en stimuleringsregelingen. Door al deze succesfactoren blijft onze subsidieadviestak groeien en zoeken we regelmatig nieuwe adviseurs.

Lees meer
Subsidieadvies Geert Daan 1

Personeels- en salarisadvies

Op onze afdeling personeels- en salarisadvies werken alle specialismen samen om werkgevers bij al hun vraagstukken rondom personeel en salaris te ondersteunen. Je vindt er collega’s die zich bezighouden met personeel en salaris, arbeidsrecht, loonheffingen, pensioen en inkomen en hr-advies.

Dat samenwerken werkt voor werkgevers én voor onze collega’s, want een vraag komt nooit alleen. En dan is het prettig om een volwaardig team tot je beschikking te hebben waar je het antwoord vindt op al je vragen. Als professional op de afdeling personeels- en salarisadvies betekent dit dat jij je kunt specialiseren in dat waar je goed in bent. Klinkt dit als een droombaan? Bekijk dan zeker onze vacatures.

Lees meer
Nelleke en Judith Personeel Salarisadvies

Vragen over werken bij Moore MKW?

Vind een recruiter bij jou in de buurt

Marchien Naber 1
Marchien Naber

Corporate recruiter

+31 (0)5 91 65 78 18

Lisanne Pilk 1
Lisanne Pilk

Corporate recruiter

+31 (0)5 03 05 90 41