Young professional werken bij header

Moore MKW voor young professionals

Werken bij Moore MKW

Bij ons is groei essentieel voor jouw geluk. Als young professional investeren we niet alleen in je carrière, maar ook in jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Met een buddy voor ondersteuning en een omgeving die jou stimuleert, heb je de tijd en ruimte om de beste versie van jezelf te worden. Ambitieus en proactief? Start je loopbaan bij Moore MKW en laat zien wat je in huis hebt.

Meteen aan tafel bij de klant

Je gaat je kennis en talent inzetten om ondernemers te helpen bij hun ambities en plannen. Dat doe je door meteen aan te schuiven bij één van onze multidisciplinaire teams.

Vanuit jouw expertise lever je een bijdrage die direct impact heeft op de business van onze klanten. In de teams waarin je werkt is volop kennis aanwezig, waardoor je iedere dag leert over je vak en het werk in de praktijk.

Volop ruimte om door te groeien

Wat vind jij belangrijk? Waar wil jij je verder in ontwikkelen? Waar heb je ondersteuning bij nodig? Daar gaan we samen met jou mee aan de slag. Je krijgt van ons het vertrouwen en de mogelijkheden om te blijven groeien.

We ondersteunen je groei en ontwikkeling als professional op vaktechnisch en persoonlijk vlak. Want naast professionele ambities, heb jij ook persoonlijke ambities. Die zijn voor Moore MKW minstens zo belangrijk. Daarom bieden we naast vaktechnische opleidingen ook soft skill programma’s aan voor je persoonlijke ontwikkeling.

Young professional programma

Als starter op de arbeidsmarkt begin je bij ons niet zomaar aan een baan. Je begint aan je persoonlijke ontwikkelreis. En daar hebben we bij Moore MKW een heel bijzonder traject voor: het Young professional programma. Met jouw eigen jaargang start je als nieuwe collega met een bijzonder traject van drie jaar waarin je jezelf, je collega’s en de organisatie goed leert kennen.

Lees meer

"Het mooie aan Moore MKW is: het is klein genoeg om persoonlijk en vertrouwd te voelen en groot genoeg om veel kennis in huis te hebben en er genoeg uitdaging in je werk te vinden."

Jari van den Breul 1

Jari van den Breul
Assistent accountant accountancy

Vitaliteit bij Moore MKW

In de pauze wandelen, hardlopen of naar de sportschool. Een webinar volgen over de effecten van stress op je brein en hoe je daarmee om kunt gaan. Tips over gezonde voeding, samen sporten en een eigen sportwebshop voor collega’s van Moore MKW.

Vitaliteit is voor ons een werkwoord. Iets waar je niet alleen over praat, maar iets wat je doet. Want stilzitten doen we met onze kantoorbaan al genoeg. Op onze pagina over vitaliteit lees je wat we als Moore MKW doen aan vitaliteit en wat dat voor jou betekent.

Lees meer over vitaliteit
Young professional

Met plezier werken in een professionele omgeving

Bij Moore MKW kom je terecht in een professionele organisatie waarbij we de hoogst haalbare kwaliteit nastreven voor onze klant en samen heel wat ambities hebben.

Om die kwaliteit en ambities waar te maken, vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt op je werk en dat er naast hard werken ruimte is voor gezelligheid, werkplezier en sociale activiteiten. We zien je daarom ook graag op één van onze borrels, feestjes of uitstapjes.

Goede arbeidsvoorwaarden voor young professionals

Is dit je eerste baan of heb je al een paar jaar werkervaring? In welke fase je ook zit als young professional, we waarderen collega’s met talent en ambitie en daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij. We vertellen je daar graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Waarom werken bij Moore MKW?

Belastingadvies Lizeth 6

Sociale impact

Jelle draper 24 01

Persoonlijke ontwikkeling

Thijs Demi Kim Accountancy 1 kopie

Teamwork & plezier

20220518 KW BOOTCAMP 64 vierkant

Balans

Vragen over werken bij Moore MKW?

Contact

Vind een recruiter bij jou in de buurt

Jette Siemerink
Jette Siemerink

Recruiter

+31 (0)53 3034 334

Genevieve van der Graaf
Geneviève van der Graaf

Recruiter

+31 (0)88 2021 363