Werken bij header 11

Balans

Soms kun je het gevoel krijgen dat er op je werk en thuis veel van je wordt gevraagd. Misschien iets té veel. Om dat te voorkomen of zoveel mogelijk in te perken, vinden we bij Moore MKW een gezonde werk-privébalans erg belangrijk.

Het enerzijds bewaken van je balans en anderzijds jezelf kunnen blijven, waarbij je je eigen grenzen en die van collega’s respecteert, staat hoog in ons vaandel. Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden getuigen daarvan. Wil je bijvoorbeeld je kinderen eerst naar school brengen of sporten en wat later beginnen, dan werk je in overleg met je leidinggevende ’s middags gewoon een stukje langer door. Geen probleem. Om ook thuis goed te kunnen werken, krijg je een budget om een ergonomische werkplek in te richten. En omdat een gezond lichaam bijdraagt aan een optimale werk-privébalans, kun je gebruikmaken van onze Sportwebshop. Bij Moore MKW is jouw welzijn prioriteit!

Onlangs kregen onze klanten en collega’s de kans om de in januari succesvol afgeronde fusie van Moore MKW op grote hoogte mee te vieren door deel te nemen aan een gewonnen ballonvaart. In mei stegen maar liefst 72 blije klanten en collega’s op voor een adembenemende en onvergetelijke ervaring.

Ballonvaart You Tube