In balans: het verhaal van Iris

Iris Kleissen-Haafkes (30), manager audit bij Moore MKW, maakte in acht jaar tijd een bijzondere carrière door. Beginnend als junior assistent accountant met een duidelijke missie om registeraccountant (RA) te worden, heeft de aanstaande moeder inmiddels niet alleen haar RA-titel behaald, maar geeft ze ook les op Nyenrode en bekleedt ze sinds begin 2023 de functie van manager audit bij Moore MKW. Iris benadrukt dat een goede werk-privébalans een persoonlijke verantwoordelijkheid is, maar dat Moore MKW veel flexibiliteit en mogelijkheden biedt.

Iris Kleissen Haafkes Audit 3

“Onderling vertrouwen is het sleutelwoord dat bijdraagt aan de balans die ik altijd heb ervaren. Moore MKW geeft je de vrijheid om je leven zo in te richten dat je op de juiste momenten aandacht kunt geven aan je werk of juist je privéleven. Dat heb ik altijd erg fijn gevonden”, begint Iris.

In haar loopbaan bij Moore MKW is Iris op een natuurlijke manier doorgegroeid. Ze begon als assistent accountant en nam geleidelijk aan meer verantwoordelijkheid in haar rol. Voor Iris is flexibiliteit en balans essentieel, vooral nu ze zwanger is en een nieuwe fase ingaat.

Alle ruimte voor balans en ambitie

“Met Joep, onze Duitse Staande Korthaar, ga ik er graag op uit”, vertelt Iris. “Ik woon in het mooie Rossum, middenin de natuur. Daar laad ik enorm op. Het werk vergt weliswaar inspanning, maar het geeft me tegelijkertijd ook veel ontspanning. Ik ben ambitieus en houd erg van mijn werk.

Vanuit Moore MKW krijg ik veel vertrouwen en regie binnen mijn functie, ik ben mijn eigen regisseur van mijn klantenportefeuille. Dat blijft zo. Ik werk fulltime, maar als straks de baby er is, bouw ik in mijn eigen tempo op naar vier dagen. Alles op z’n tijd. Het is fijn dat ik die ruimte krijg.”

Werkgeluk

“Hoewel balans belangrijk is, haal ik mijn werkgeluk vooral uit mijn ambitie. Balans is wat mij betreft een voorwaarde. Ik haal ontzettend veel plezier uit mijn vak en streef altijd kwaliteit na. Elke dag opnieuw. Mijn zakelijke ambitie is op termijn tekeningsbevoegd accountant te worden.

Iris benadrukt de brede mogelijkheden binnen Moore MKW en het belang van de keuzes die je voor en vanuit jezelf maakt: “Iedereen moet voor zichzelf bepalen waar zijn of haar ambitie ligt. Doe wat bij je privésituatie past en kies iets waar je hart sneller van gaat kloppen. Iets waar je oprecht blij van wordt.”

Iris Kleissen Haafkes audit 2 a

Van betekenis zijn

Het verhaal van Iris laat zien hoe balans, ambitie en flexibiliteit kunnen samenkomen in een succesvolle carrière bij Moore MKW. De organisatie is niet alleen een plek om professioneel te groeien, maar ook een omgeving waarbinnen je iets voor een ander kunt betekenen. In de dagelijkse auditpraktijk controleer ik samen met mijn team jaarrekeningen voor het maatschappelijk verkeer.

Het is fijn dat ons werk ertoe doet en relevant is. Voor je klant ben je een sparring partner, vertrouwenspersoon en – vanzelfsprekend – een professional. En door op Nyenrode les te geven, probeer ik voor studenten van betekenis en een luisterend oor te zijn. Ook daar probeer ik impact te maken, dat voelt goed.”

Kop koffie

Potentiële sollicitanten wil Iris meegeven: “Je kunt onze cultuur niet op een blaadje kwijt. Kom eens een kop koffie drinken bij een van onze vestigingen, stel alle vragen die in je opkomen en luister naar je gevoel. Moore MKW is een fijne plek om te groeien en waar je begeleiding, verantwoordelijkheid én vrijheid krijgt!”

Jouw interesse gewekt?

Heeft het verhaal van Iris jouw interesse gewekt voor het werken bij Moore MKW? Bekijk snel onze vacatures en zie of er een geschikte vacature voor jou tussen zit.

Bekijk vacatures

Neem contact op

Contact

027 L6614 bewerkt
Iris Kleissen-Haafkes RA

Manager audit

+31 (0)53 8504 921

Deel dit artikel