Het Management development programma van Moore MKW

Bij Moore MKW hebben we een Management development programma waarin je jezelf en jouw talenten als (aankomend) manager verder kunt ontwikkelen. Samen met andere professionals in onze organisatie verdiep je in ongeveer één jaar tijd je zelfinzicht: wie ben je als leider en waar wil je naartoe? Je ontwikkelt jouw visie op leiderschap en werkt aan je persoonlijke missie binnen Moore MKW.
Moore MKW Academy programmas Management development

Werk maken van jouw talent

Ben je al manager of heb je de ambitie én het talent om bij Moore MKW de functie van manager te gaan vervullen? Dan heb je bij ons de mogelijkheid om deel te nemen aan het Management development programma (MD-programma). Ieder jaar leiden we een selecte groep binnen onze organisatie op.

Je legt een talenten test af waarmee je zicht krijgt op jouw unieke talenten en jouw motivatie. In een persoonlijk gesprek en tijdens verschillende trainingen staan we stil bij jouw sterke punten, maar ook bij je valkuilen. Dat zelfinzicht is belangrijk, want je wordt je tijdens dit traject bewust van jouw leiderschapstalenten en hoe je met deze talenten kunt bijdragen aan de missie en strategie van Moore MKW.

Centrale vragen en thema's

  • Effectiviteit: je krijgt inzicht in de mate waarin je eigen gedrag effectief is en hoe je het gedrag van anderen effectief kunt beïnvloeden.

  • Klantgericht managen: je verdiept je in het adviesproces, de verschillende adviesrollen en hoe je bij je collega’s ondernemerschap kunt stimuleren zodat jullie samen kansen herkennen én invullen.

  • Mensen meenemen in je visie: je leert hoe je als manager richting kunt geven aan jouw visie binnen jouw team.

  • Leiderschap: je verdiept je in de verschillende soorten leiderschap en beantwoordt de vraag wat voor soort leider je zelf bent, hoe je hier invulling aan kunt geven en op welke wijze je anderen kunt inspireren om hun talenten in te zetten.

  • Strategisch positioneren: je ontdekt hoe jij als manager kunt bijdragen aan de missie en strategie van Moore MKW en hoe je door strategisch te adviseren intern en extern beweging kunt realiseren.

  • Communicatiestijl: hoe communiceer jij met je teamleden, wat is voor jou de juiste manier of toon om mensen in beweging te krijgen? Wanneer communiceer je coachend en wanneer meer sturend?

“Mijn ontwikkeling als manager heeft een extra boost gekregen door mijn deelname aan het Management development programma. Door samen met collega’s de theorie aan de praktijk te koppelen wordt het tastbaarder. Het is mooi om te zien welke positieve invloed ons MD-programma heeft gehad op mijzelf, mijn team en de organisatie.”
Chiel Polstra

mr. Chiel Polstra AA RB
Manager accountancy

“Binnen Moore MKW gaat het om de mensen en hun ontwikkeling. En om de mensen te helpen zich te ontwikkelen, start je bij jezelf! Het Management development programma voor (aankomend) managers is goed voor de ontwikkeling van jezelf en helpt jouw naaste collega’s ook weer in hun verdere ontwikkeling. Hoe mooi is dat!”
Mr. Joeri Vaags

mr. Joeri Vaags
Senior manager belastingadvies

“Even niet bezig zijn met klanten en het dagelijkse werk, maar samen met een groep collega-managers in vertrouwen aan de slag gaan met je eigen ontwikkeling. Met waardevolle thema’s als leiderschap, het aansturen van een team en het in beweging krijgen van en het creëren van eigenaarschap bij collega’s.”
Esther Lammersen-Heerink

Esther Lammersen-Heerink AA
Manager accountancy

Jezelf richting geven voor de toekomst

Tijdens het MD-programma van Moore MKW leer je niet alleen jezelf goed te kennen, je leert ook wie je collega-professionals zijn en wat ze doen en kunnen. Naast trainingen, is er ruimte voor intervisie en reflectie op zaken die jou in de dagelijkse praktijk bezighouden.

Hierdoor kun je elkaar beter vinden in de organisatie en verstevig je jouw interne netwerk. Naast zelfkennis, krijgen ook anderen een beter beeld van jou. Niet alleen jij, maar ook anderen gaan zien wat jou uniek maakt en waar ze jou voor moeten hebben binnen de organisatie.

Werken bij Moore MKW

Ben jij een professional op managementniveau en wil je de overstap maken naar Moore MKW? Dan komen wij graag met jou in contact. Wie weet kun je deelnemen aan ons MD-programma. Je leert dan op een snelle en inspirerende manier je collega’s en de organisatie, maar ook jezelf beter kennen.

Wil je meer weten over het werken bij Moore MKW als professional? Bekijk dan onze professionals-pagina of neem contact op met onze hr-adviseurs. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden binnen Moore MKW.

Bekijk onze professionals-pagina

Vragen over werken bij Moore MKW?

Lisanne Pilk 1
Lisanne Pilk

Corporate recruiter

+31 (0)5 03 05 90 41

Genevieve van der Graaf
Geneviève van der Graaf

Recruiter

+31 (0)88 2021 363