Het groeipad van Michelle bij Moore MKW Noordwijk

Drie jaar geleden zette assistent accountant Michelle Hulsebosch (23) haar eerste stappen bij Moore MKW Noordwijk. Haar keuze voor toen nog Van Duyn Van der Geer en later Moore MTH kwam voort uit familiebanden en haar grote interesse in accountancy. Het balletje ging rollen via Jaap Aartman, een neef van haar moeder. In deze blog vertelt Michelle over de sociale cultuur, vele ontwikkelingsmogelijkheden en fijne werk-privébalans bij Moore MKW.

Het groeipad van Michelle bij Moore MKW Noordwijk

Michelle doorliep haar opleiding hbo Accountancy aan de Haagse Hogeschool en begon haar meewerkstage halverwege het derde jaar. Tijdens vakanties werkte ze extra en vanaf januari 2022 schreef ze hier haar scriptie. In juli 2022 kreeg ze al een vast dienstverband en heeft ze het naar haar zin bij Moore MKW. Wat maakt haar werk als assistent accountant precies zo leuk?

Laagdrempelig

“Om te beginnen voelde ik me vanaf het allereerste begin écht welkom. Het was coronatijd, dus ik zat vaak in mijn eentje op een kantoorkamer of thuis, net als mijn collega’s”, begint Michelle. Ondanks de omstandigheden voelde de jonge twintiger zich direct thuis bij het kantoor aan de Noordwijkse Jonckerweg. De laagdrempelige cultuur van het kantoor viel haar meteen op: “Er heerst hier geen strikte hiërarchie, het is juist laagdrempelig. Voor nieuwe collega’s is dat prettig. Je wordt gelijk bij de hand meegenomen en overal bij betrokken. Het kantoor mag dan wel deel uitmaken van een grotere organisatie, de charme van ons ‘kleinere’ kantoor en persoonlijke aanpak – ook richting klanten – is behouden gebleven. De voordelen van een grote organisatie zijn er ook: wij hebben nu extra kennis, ontwikkelingsmogelijkheden en kansen in huis. Dat voelt goed.”

Jelle draper 24 01 19 Moore MKW Michelle 0099 min

Oog voor individuele ontwikkeling

Michelle merkt op dat het kantoor sterk gericht is op de ontwikkelingen van individuele vaardigheden en groeipotentieel: “Bij Moore MKW Noordwijk wordt echt gekeken naar je persoonlijke capaciteiten en ontwikkelmogelijkheden. We worden uitgedaagd met taken die passen bij onze niveaus en voorkeuren. Als je dat aankunt, krijg je meer verantwoordelijkheden. In de eerste maanden krijg je als nieuwkomer de ruimte om je plek en niveau te bepalen. Na deze aanloopperiode heb je al snel de mogelijkheid om eigen klanten te bedienen. Dat werkt prettig en geeft je een groeiend zelfvertrouwen.”

Fijne werk-privébalans

Momenteel volgt Michelle een post hbo-opleiding AA. Ze benadrukt de steun van het kantoor dat aangeeft dat ze er niet alleen voor staat. “Ik werk fulltime, waarbij ik vier tot acht uur per week besteed aan mijn studie. Werk en studeren zijn op zich goed te combineren, soms leg ik mezelf alleen te veel druk op doordat ik alles zelf wil afronden. Daardoor loop ik mezelf weleens voorbij. Collega’s geven dan aan: ‘Michelle, we zijn met elkaar, je staat er niet alleen voor, we lossen het samen op.’ Iedereen staat open om te helpen en er heerst een sfeer waarin problemen openlijk worden besproken en opgelost.” Tot slot is de jonge assistent accountant vol lof over de sfeer bij het Noordwijkse kantoor: “Het is een warm bad, een beetje familie. De sfeer is fijn en er is naast het werk veel ruimte voor gezelligheid en leuke gesprekken.”

Jouw interesse gewekt?

Heeft het verhaal van Michelle jouw interesse gewekt voor het werken bij Moore MKW? Bekijk snel onze vacatures en zie of er een geschikte vacature voor jou tussen zit.

Bekijk vacatures in Noordwijk

Neem contact op

Contact

Michelle Hulsebosch
Michelle Hulsebosch

Assistent accountant

+31 (0)88 2021 537

Genevieve van der Graaf
Geneviève van der Graaf

Recruiter

+31 (0)88 2021 363

Deel dit artikel