Vitaliteit_bij_Moore_MKW_header

Vitaliteit bij Moore MKW

In de pauze wandelen, hardlopen of naar de sportschool. Een webinar volgen over de effecten van stress op je brein en hoe je daarmee om kunt gaan. Tips over gezonde voeding, samen sporten en een eigen sportwebshop voor collega’s van Moore MKW. Vitaliteit is voor ons een werkwoord. Iets waar je niet alleen over praat, maar iets wat je doet. Want stilzitten doen we met onze kantoorbanen al genoeg.

Waarom vinden we vitaliteit zo belangrijk?

Vitaliteit is zo’n woord dat je overal hoort. Maar wat betekent het concreet? Voor ons bij Moore MKW gaat het vooral om een gezonde balans tussen werk en privé.

We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit, zodat we samen enthousiast de taken oppakken die er liggen en energiek voor onze klanten aan de slag kunnen.

Want, we draaien er niet omheen, het kan soms druk en hectisch zijn als je bij ons werkt. En dan is het belangrijk dat we er met z’n allen staan en ervoor gaan.

Die ambitie en drive is fantastisch. Maar bij inspanning hoort ook ontspanning. Even de rust en ruimte pakken, loslaten, op adem komen. Het één kan niet zonder het ander.

Aandacht voor vitaliteit in trainingsaanbod

Vitaliteit is voor ons ook meer dan alleen een dagelijks ommetje. Het gaat ook over je mentale gezondheid, uitgerust zijn, je blij en energiek voelen.

Dingen die je niet leert tijdens je studie. Maar in de praktijk is werk meer dan alleen het inzetten van je kennis en expertise.

Je werkt met mensen, je kunt druk ervaren van klanten of van je collega’s. Er ligt soms meer op je bordje dan je aankunt. Hoe ga je hiermee om?

In ons trainingsaanbod besteden we daarom niet alleen aandacht aan vaktechniek, maar bieden we ook trainingen aan over de effecten van stress op je brein en waarom het belangrijk is om in je vrije tijd echt los te komen van je werk.

"Ik vind niet dat mensen moeten wandelen, moeten sporten of moeten fietsen van hun werkgever, je moet helemaal niks. Maar we vinden het bij Moore MKW wel heel belangrijk dat we aandacht hebben voor vitaliteit en dat willen we als werkgever ook faciliteren."

Bart Velner

Bart Velner
Directeur personeels- en salarisadvies

Hybride werkbeleid

Bij Moore MKW kennen we een hybride werkbeleid. Dat betekent dat je maximaal de helft van je werktijd mag thuiswerken, uiteraard passend bij je werkzaamheden en verantwoordelijkheden. En wat werktijden betreft zijn we flexibel.

Begin je ‘s ochtends graag wat vroeger, zodat je op tijd kunt stoppen? Als jij dat met je collega’s en klanten kunt regelen: helemaal goed. Wil je liever wat later beginnen omdat je je kinderen naar school moet brengen? Prima.

We geloven als Moore MKW in de kracht van vertrouwen hebben in elkaar en verantwoordelijkheid nemen met elkaar. Natuurlijk ondersteunen we jou waar we kunnen.

Zo bieden we je via een thuiswerkwebshop de mogelijkheid een sta-zitbureau en een bureaustoel aan te schaffen op kosten van Moore MKW. Op die manier kun je thuis een geschikte werkplek inrichten.

Bart en jongetje min

Sportwebshop voor collega’s Moore MKW

We sponsoren in de regio’s waar we actief zijn verschillende sportclubs. Waarom zouden we onze eigen collega’s dan niet ook sponsoren? Ieder jaar krijg je daarom € 75 die je mag besteden in onze eigen sportwebshop.

Op die manier willen we je ook graag financieel ondersteunen om dat te doen wat jij leuk vindt met als doel fit en vitaal te blijven. Het aanbod loopt uiteen van een custom-made wieleroutfit, hardloop- en tenniskleding tot sportaccessoires zoals een bidon of sporttas.

Samen sporten tijdens de Vitaliteitsweek

Ook als werkgever blijven we ons ontwikkelen op het gebied van vitaliteit. In 2021 zijn we begonnen met het initiatief om tijdens de Nationale Vitaliteitsweek een hele week aandacht te besteden aan het thema vitaliteit en welbevinden.

We hebben collega’s van alles aangereikt: van tips en adviezen tot interessante webinars. Maar ook hebben we samen met alle collega’s een middag gesport. Wie daar zin in had, kon die middag bijvoorbeeld een balletje slaan op de golfbaan, een potje tennis spelen, een rondje op de racefiets of klimmen in het bos.

Werken bij Moore MKW

Vind jij het belangrijk om ergens te werken waar aandacht is voor vitaliteit en welbevinden van jou en je collega’s? Onze deur staat altijd open voor nieuw talent. Bekijk onze vacatures of neem contact op met één van onze recruiters. Zij vertellen je graag meer over het werken bij Moore MKW.

Bootcamp verkleind

Vragen over werken bij Moore MKW?

Lisanne Pilk 1
Lisanne Pilk

Corporate recruiter

+31 (0)5 03 05 90 41

Genevieve van der Graaf
Geneviève van der Graaf

Recruiter

+31 (0)88 2021 363