Tamara’s kleurrijke blik op werken bij Moore MKW

Tamara Smit (29) werkt nu ruim drie jaar op de afdeling Marketing & Communicatie en deelt in deze blog haar perspectief op vitaliteit, werkplezier en balans. In haar werk bij Moore MKW heeft ze een mooie groei doorgemaakt, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. “Daarbij heb ik altijd veel ruimte ervaren om mijn eigen kleur te geven aan mijn werk.”

Tamara Smit marketing communciatie

Het frisse campagnebeeld, met een kiwi voor haar ogen, heeft voor Tamara een diepere betekenis. “Fruit is essentieel voor onze gezondheid, als brandstof die ons in staat stelt lekker in ons vel te zitten”, vertelt ze. Het seizoensgebonden karakter en de continue groei van fruit door het jaar heen weerspiegelen haar visie op groei en ontwikkeling in het leven.

“Ook met betrekking tot mijn werk. Ik ben nu met andere dingen bezig dan een paar jaar geleden. Dat zorgt dat ik continu nieuwe uitdagingen heb en scherp blijf”, legt de gedreven Tamara uit.

Vruchtbare werkomgeving

In haar rol bij Moore MKW heeft ze de afgelopen jaren persoonlijke en professionele groei ervaren. “De organisatie biedt mij de vrijheid en verantwoordelijkheid voor mijn werkzaamheden. Ook is er alle ruimte voor nieuwe initiatieven en ervaar ik vertrouwen van beslissende personen ‘boven mij’. Dat voelt oprecht fijn.”

Daarnaast kan Tamara haar werkweek op haar eigen manier invullen. “Er is veel flexibiliteit, mede mogelijk dankzij het hybride werken. Op dagen dat ik veel moet bellen, vind ik het prettig om thuis te werken, zodat ik ongestoord kan werken én anderen niet stoor”, gaat Tamara verder. “Maar ik omring me ook graag met collega’s. Ik word blij van hun energie en werk mede daardoor het liefst op kantoor.”

Werkgeluk als basis

Die flexibiliteit werkt verder door in de indeling van haar werkweek: “De ene dag kies ik ervoor om voor werktijd te gaan sporten, een andere keer stop ik wat eerder en klap ik ‘s avonds nog even mijn laptop open. Zolang ik daar duidelijk over communiceer en bereikbaar ben op het moment dat dat van mij verwacht wordt, is dat allemaal mogelijk. Dat werkt voor mij goed.”

Daarnaast is beweging voor Tamara cruciaal voor haar werkgeluk. “Ik streef ernaar elke dag minstens een uur te bewegen. Naar de sportschool gaan, wandelen of van de natuur genieten op mijn racefiets: op die momenten kan ik mijn werk écht loslaten. Samengevat is vitaliteit voor mij heel belangrijk, het zorgt ervoor dat ik alles uit mezelf kan halen.”

Vitaliteit in beweging

Moore MKW stimuleert een gezonde levensstijl, met aandacht voor pauzes, sociale activiteiten en een thuiswerk- en sportwebshop. Initiatieven van medewerkers om elkaar in beweging te krijgen, worden toegejuicht.

Ook Tamara heeft suggesties om op structurele basis sportieve activiteiten in het leven te roepen. “Denk aan challenges tussen de negentien kantoren om de onderlinge band te versterken. We kunnen elkaar stimuleren om in de pauzes een halfuurtje iets met elkaar te ondernemen, zoals een rondje wandelen, padelwedstrijd of juist iets creatiefs”, draagt ze enthousiast aan.

Voor iedereen een jasje dat past

Binnen de organisatie ziet Tamara diverse benaderingen van vitaliteit en balans. “Mensen voelen de ruimte om bijvoorbeeld vroeg te beginnen en eerder te stoppen. Anderen gaan juist graag in de ochtend sporten of brengen de kinderen naar school. Die komen rond negen uur binnen, maar blijven langer op kantoor.

Daarentegen zijn er ook collega's die het fijn vinden om elke dag op hetzelfde tijdstip te beginnen en ook weer weg te gaan. Er is voor iedereen een jasje dat past”, vertelt de professional.

Positieve impact als motivatie

Het positieve, merkbare effect van haar werk zit ‘m voornamelijk in de sociale impact op de economie. Tamara: “Met onze multidisciplinaire dienstverlening willen wij ondernemers verder helpen om nóg succesvoller te zijn. Zo kunnen zij zich focussen op hetgeen ze het liefst doen: ondernemen.

Daardoor dragen we met Moore MKW bij aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en de samenleving. Ik geloof ook heel erg in de diensten die we aanbieden en in de manier waarop we dat doen.”

Kom eens langs!

Aan degenen die overwegen om te solliciteren, adviseert Tamara: “Ga eens het gesprek aan met mensen die hier werken. Zíj zijn echt degenen die van Moore MKW het bedrijf maken dat we zijn. Zo krijg je het best een gevoel bij onze organisatie. Of loop een keer een dag mee! Dat is een tijdsinvestering, maar wel de beste (en een leuke!) manier om een gevoel te krijgen bij een toekomstige werkplek.”

Jouw interesse gewekt?

Heeft het verhaal van Tamara jouw interesse gewekt voor het werken bij Moore MKW? Ga snel naar onze vacatures en kijk of er een geschikte vacature voor jou tussen zit.

Bekijk vacatures

Neem contact op

Contact

Tamara Smit
Tamara Smit

Regio coördinator marketing en communicatie

+31 (0)53 8504 900

Deel dit artikel