Test

Moore MKW voor studenten

Werken bij Moore MKW

Bij ons zien we geluk in ontwikkeling. Onze mentoren nemen echt de tijd voor afstudeerders en stagiairs, omdat we geloven in persoonlijke groei en het realiseren van volledig potentieel. Of je nu op zoek bent naar een afstudeerstage in de accountancy of een algemene stage, bij Moore MKW ben je welkom. Ontdek hier wat we jou als stagiair of afstudeerder te bieden hebben.

Stage lopen bij Moore MKW

Mag je binnenkort stagelopen en zoek je een plek om stage te lopen? Bij Moore MKW hebben we regelmatig stageplekken beschikbaar. Hieronder lees je meer over wat stagelopen bij Moore MKW inhoudt.

Waarom stage lopen bij Moore MKW?

Tijdens je stage ga je het vak leren in de praktijk. Dat doe je natuurlijk het liefst op een plek waar je zoveel mogelijk ervaring kunt opdoen en je kunt leren van collega’s die al heel wat jaren meedraaien. Waar de collega’s je als een aanwinst zien en echt de tijd voor je nemen. En hoe mooi zou het zijn als de plek waar je stage gaat lopen, je toekomstige werkgever is?

Je krijgt je eigen mentor

Volg jij een relevante hbo-studie? En zien we in jou de ambitieuze student die we graag als collega hebben? Dan maken we samen werk van jouw ontwikkeling. We zorgen ervoor dat je tijdens je stageperiode je eigen mentor krijgt. Dit is een ervaren collega bij wie je altijd terecht kunt met je vragen en die jou intensief begeleidt en coacht tijdens je stage bij Moore MKW.

Ilse Laurie Audit 1

Niet meekijken, maar doen

Zoek je een stageplek waarbij je eerst eens rustig van een afstandje kunt kijken hoe het er allemaal aan toe gaat in de praktijk? Dan kun je Moore MKW beter overslaan.

We vinden dat jouw stageperiode bedoeld is om ervaring in de praktijk op te doen. Dat ga je dan ook doen. Dat betekent dat je direct samen met onze accountants, fiscalisten en adviseurs gaat samenwerken in een team en dat je meteen aan het werk gaat voor onze klanten.

Grote kans op een baan

Tijdens je stageperiode leer jij Moore MKW beter kennen en Moore MKW leert jou beter kennen. Veel van onze collega’s kennen we vanaf hun stageperiode. Onze samenwerking beviel zo goed dat we ze na de stage een baan hebben aangeboden. Als het klikt tussen jou en ons, dan is de kans groot dat we je niet meer willen laten gaan.

Ontdek de stage- en afstudeermogelijkheden bij Moore MKW!

Ben jij een gedreven student en op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeerplek? Wij kijken altijd uit naar enthousiaste talenten zoals jij!

Als stagiair of afstudeerder bij Moore MKW krijg je de kans om niet alleen ons bedrijf en het betreffende vakgebied te leren kennen. Je maakt ook kennis met onze professionals die jou begeleiden, coachen en inspireren. Je zou niet de eerste student zijn die bij ons na een (afstudeer)stage in dienst treedt...

Wacht niet langer en neem direct contact op voor een stage- of afstudeerplek bij Moore MKW! Wij kijken ernaar uit om jouw talent te ontdekken en je te verwelkomen in een van onze teams!

Bekijk alle stage- en afstudeermogelijkheden
Marketing Communicatie Koen 3 verkleind 2024 01 03 104009 ijsl

Persoonlijke en deskundige begeleiding

Bij Moore MKW ontmoeten we graag nieuwe talenten. Studenten zoals jij die aan het begin staan van hun carrière. Als je bij Moore MKW afstudeert, zorgen wij ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt.

Een ervaren professional die beschikbaar is als sparringpartner en coach. Hij of zij begeleidt jou bij het succesvol afronden van je afstudeeropdracht.

Alle kennis en ervaring binnen handbereik

Moore MKW is een professionele organisatie met een informele sfeer. Even binnenlopen bij een collega is bij ons heel normaal. We zijn een adviesorganisatie die van alle markten thuis is. Dus er is altijd een collega in huis met expertise, kennis of ervaring om jou te helpen met jouw vragen.

Vragen over werken bij Moore MKW?

Vind een recruiter bij jou in de buurt

Bo Hoedt
Bo Peer-Hoedt

Recruiter

+31 (0)5 33 03 43 64

Genevieve van der Graaf
Geneviève van der Graaf

Recruiter

+31 (0)88 2021 363