Verrassende wending in de carrière van junior belastingadviseur Cem

Stap binnen in de dynamische wereld van belastingadvies en maak kennis met Cem Sahin, de jonge en gedreven junior belastingadviseur bij Moore MKW in Noordwijk. Zijn reis begon medio 2022 met een afstudeerstage tijdens zijn studie Fiscaal recht en economie aan Hogeschool Rotterdam. Hoewel de verleiding van een kantoor ‘om de hoek’ in Den Haag aanvankelijk sterk was, haalde de unieke en inspirerende werksfeer van Moore MKW hem terug. In korte tijd leerde Cem niet alleen veel, maar kreeg hij ook de vrijheid en ruimte om zijn adviesvaardigheden te ontplooien. Lees het verhaal van Cem, waar passie, ontwikkeling en een levendige werkomgeving samenkomen!

Verrassende wending carriere cem min

Het team en de samenwerking

Over de sfeer en dynamiek op de vestiging in Noordwijk vertelt Cem: “Je krijgt al vroeg alle tijd en ruimte om je te ontwikkelen en een stukje advies te geven, met een variatie aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Ik heb het erg naar mijn zin en ben blij dat ik ben teruggekomen. De oprechte interesse in elkaar en het voor elkaar klaarstaan is niet iets vanzelfsprekends. Vestiging Noordwijk voelt als een familie. De open cultuur maakt het eenvoudig om bij collega’s langs te gaan met vragen of voor een praatje. Wat mij betreft een perfecte combinatie van een professionele en tegelijk gemoedelijke werkomgeving.”

Tostidag, darten en maandborrel

Cem vervolgt: “In mijn derde jaar heb ik bij een van de Big Four-kantoren stage gelopen. Dat verliep prima verder, maar de ‘spark’ miste. De ronduit fíjne werksfeer in combinatie met de vele ontwikkelingsmogelijkheden en het belang dat wordt gehecht aan een gezonde werk-privébalans met oog voor vitaliteit en werkgeluk zoals bij Moore MKW heb ik nergens zo ervaren. Sterker nog, ik vind het zó leuk, de reisafstand en -tijden vallen me niet eens meer op. Ik kies voor méér dan ‘gemak’. Ik werk vier dagen op kantoor en op vrijdag een halve dag thuis. Dat werkt voor mij goed. Gezelligheid en samenwerking staan hier echt hoog in het vaandel, best a-typisch voor een accountantsadvieskantoor. Dat je mag zijn wie je bent en stap voor stap je kunt ontwikkelen, is waardevol als je als (jong) persoon wilt groeien. Verder doen we veel samen. Zo lunchen we dagelijks met elkaar, is het op donderdag tostidag, wordt er na de lunch gedart of gewandeld en hebben we elke maand een borrel met hapjes.”

Belastingadviseur cem darten min

Ruimte voor eigen initiatief

“Ook als young professional wordt er naar je ideeën geluisterd. Zo heb ik onlangs geopperd langs hogescholen te gaan om over Moore MKW te vertellen. Dat initiatief is omarmd en mag ik binnenkort in de praktijk brengen. Dat motiveert enorm. Mijn leidinggevende, Rob Thijssen, met wie ik vaak gesprekken heb, gaat volledig gelijkwaardig met me om, op alle vlakken. Ik heb nooit het gevoel dat hij boven me staat. Dat is heel fijn en helpt me absoluut bij een groeiend stukje zelfverzekerdheid. Sowieso word je als young professional gekoppeld aan een buddy die je bij de hand meeneemt. Je staat er nooit alleen voor. Ook is het uniek dat áls er collega’s weggaan om hun horizon te verbreden, er relatief veel weer terugkomen. Dat zegt wel iets vind ik”, besluit Cem.

Jouw interesse gewekt?

Heeft het verhaal van Cem jouw interesse gewekt voor het werken bij Moore MKW? Bekijk snel onze vacatures en zie of er een geschikte vacature voor jou tussen zit.

Bekijk vacatures in Noordwijk

Neem contact op

Contact

Cem Sahin
Cem Sahin

Junior belastingadviseur

+31 (0)88 2021 372

Deel dit artikel