Wie wordt de bevlogen opvolger van accountant-adviseur Jaap Aartman?

Bij Moore MKW Noordwijk, gevestigd in het hart van de regio Katwijk, Noordwijk, Valkenburg en Rijnsburg, is accountant-adviseur Jaap Aartman (64) werkzaam. In deze blog vertelt hij over zijn ervaringen en deelt hij de belangrijkste ingrediënten voor een opvolger als hij met pensioen gaat. “Oprechte aandacht voor elkaar, verweven met kwaliteit en integriteit, vormt hier de ruggengraat. Het zijn onze mensen die het verschil maken.”

Jaap Aartman Noordwijk zittend

Jaap Aartman, al zo’n 35 jaar werkzaam bij accountancy- en advieskantoor Moore MKW aan de Jonckerweg in Noordwijk – lange tijd bekend als Van Duyn Van der Geer, waarvan hij mede-eigenaar is geweest, en twee jaar als Moore MTH – vertelt met warmte over het plezier in zijn werk: “Ik heb mijn vak altijd uitgeoefend als ‘ondernemer naast de ondernemers’.

Je runt zelf een kantoor en tegelijkertijd ben je trusted advisor van je klanten waarmee je langdurige relaties opbouwt. Heel waardevol.” Wat het kantoor onderscheidt, is niet alleen de focus op vaktechnische kennis, maar ook het empathisch vermogen van iedereen die er werkt. Jaap: “Het omgaan met verschillende klanten en collega’s met elk hun eigen behoeften en wensen maakt het vak van senior adviseur ontzettend boeiend. Het draait om meer dan alleen cijfers; het gaat óók om de menselijke verbinding.”

‘Directe’ en dynamische regio

De regio waarin Moore MKW Noordwijk opereert, kenmerkt zich door directheid, openheid en dynamiek. In de Duin- en Bollenstreek heerst een heldere ‘What you see is what you get’-mentaliteit.

Met die directheid moet je kunnen omgaan. Jaap wijst op de bloemen- en plantenexport waar dat zonder meer geldt, maar ook bij de bouwondernemingen: branches die onder meer onderdeel uitmaken van de klantenkring.

“Professionaliteit, kwaliteit en integriteit zijn een fundament van het accountantsvak en ons kantoor. Je moet je rug recht kunnen houden. Als trusted advisor is het de kunst om begrip voor je klanten en hun ideeën te hebben en tegelijkertijd kritisch te zijn als dat uiteindelijk het beste voor hen is”, legt Jaap uit.

Jaap Aartman Noordwijk staand voor logo

Oprechte aandacht

Jaap heeft altijd gestreefd naar een werkomgeving waar oprechte aandacht voor elkaar centraal staat. Hij benadrukt het belang van toegankelijkheid, het openstaan voor elkaar en het creëren van een sfeer waarin mensen zich thuis voelen.

“Hoewel de wereld in de afgelopen decennia complexer is geworden en bedrijven efficiënter opereren, blijft verbinding een kernwaarde. Zelfs met de mogelijkheid tot thuiswerken kiest het merendeel van onze mensen ervoor om op kantoor te werken. Dat zegt ook iets over de teamgeest.

Ik heb daarnaast altijd mijn best gedaan benaderbaar te zijn. Mijn deur staat voor iedereen open. Het geeft overigens enorm veel energie om die jonge twintigers en dertigers het vak te leren en ook van hén te leren”, vertelt Jaap enthousiast.

Toegankelijke verbinder

Al duurt het nog even, met zijn geplande vertrek ontstaat de behoefte aan een nieuwe senior accountant met ambitie om door te groeien bij Moore MKW Noordwijk.

Wat betreft het ideale profiel licht Jaap toe: “Wij kijken uit naar een bevlogen financiële vakexpert die de samenwerking opzoekt, empathisch is en oprechte aandacht heeft voor zowel onze mensen als klanten. Een vertrouwensband is van onschatbare waarde in deze functie, waarbij respect voor elkaar en het vermogen om uitdagingen aan te gaan en open te staan voor ontwikkelingen een welkome aanvulling is.”

Interesse of vragen?

Moore MKW Noordwijk zoekt een verbinder die het verschil maakt door aandacht te schenken aan de schijnbaar kleine dingen die de werkomgeving en samenwerking verrijken en gewoonweg léuker maken. Heb je interesse of vragen? Klik op de button of stuur een mail naar werkenbij@moore-mkw.nl.

Bekijk de vacature

Neem contact op

Contact

Jaap Aartman 1
Jaap Aartman

Relatiebeheerder/Accountant

+31 (0)88 2021 899

Genevieve van der Graaf
Geneviève van der Graaf

Recruiter

+31 (0)88 2021 363

Deel dit artikel